MENU

WERKWIJZE

Hoewel elk project uniek is doorlopen we vaak dezelfde fasen. In een eerste kennis makings gesprek worden doelen, ideeën, wensen, vragen en verwachtingen doorgenomen. Is er een klik dan gaan we van start om jouw project tot een regelrecht succes te maken!

1. Strategie

Creativiteit met een strategie

Als klant ken je je eigen business het best, maar verwoorden wat je met een online of interactief concept wilt bereiken kan best lastig zijn. Daarom beginnen we samen met jouw bij het uitstippelen van een online strategie. Een online strategie legt de online kansen voor jouw organisatie bloot. Je kunt je budget tenslotte maar één keer uitgeven. Een goede strategie zorgt er voor dat jouw investering heel doelgericht wordt ingezet.

2. Concept

Slimme en rijke interacties die verleiden, uitdagen en verrassen

Op basis van een slimme strategie bedenken we sterke websites, uitdagende campagnes, handige apps en spraakmakende interactives. Ons ontwerp proces begint met het bedenken van een goed concept in lijn met jouw strategie en doelstellingen. Onze ideeen werken we uit tot één of meerdere conceptvoorstellen. Vervolgens kiezen we samen een concept dat we verder uitwerken tot een ontwerp.

3. Ontwerp

Eenvoud voor de gebruiker

In elk ontwerp dat wij maken staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Door strategie, doelen en emotie met elkaar in balans te brengen creëren we de meest optimale gebruikerservaring. In ons interactie ontwerp maken we complexiteit onzichtbaar en natuurlijk zorgen we ervoor dat het ontwerp er op elk device goed uit ziet. De doelgroep, huisstijl en het karakter van jouw organisatie is ons vertrekpunt voor het visuele ontwerp. Is er nog geen huisstijl beschikbaar? Geen punt, dan maken wij die graag voor je. We zorgen ervoor dat onze visuals aansluiten bij je doelgroep. Een visueel ontwerp met uitstraling en impact, dat jouw klanten verleid tot interactie, voor minder gaan we niet!

4. REALISATIE

Make it work!

Studio RebelRebel werkt met een sterk team van designers en ontwikkelaars. Kritische professionals die de eindgebruiker voorop stellen. Zij zorgen er niet alleen voor dat het product er te gek uit ziet, maar ook dat het technisch perfect werkt en dat de gebruikerservaring uitpakt zoals deze is ontworpen. Opleveren doen we na een uitgebreide testfase. Testen doen we in alle relevante browsers en op de belangrijkste devices. Is je website of campagne live? Staat je interactive in de winkel? We duiken regelmatig in de prestaties van het product en adviseren waar we kunnen. Of het nu gaat om online marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), doorontwikkeling, conversie optimalisatie of het uitstippelen van een nieuwe online strategie; wij blijven ook na oplevering onze klanten helpen bij het uitbouwen van hun succes!