MENU

WinWinDeals

ZZP’ers en ondernemers adverteren gratis op winwindeals.nl. Een online marktplaats voor en door ondernemers.

De vraag

BuyersUnited wilde graag een platform laten ontwikkelen speciaal voor en door ondernemers. Een platform waar gelijkgestemde ondernemers elkaar kunnen vinden en eenvoudig gebruik kunnen maken van elkaars diensten en producten.

De oplossing

RebelRebel ontwikkelde een business-to-business platform waar zzp’ers en kleine MKB-bedrijven gratis hun diensten en producten aanbieden.

Producten en diensten worden via de website direct besteld en via IDEAL afgerekend. Door de betaling via WinWindeals te laten verlopen zijn de kopers beschermd. De betaling wordt namelijk geparkeerd op een rekening van de Stichting Derdengelden WinWindeals. Pas bij levering naar tevredenheid wordt het bedrag aan de leverancier uitbetaalt.

Verder profiteren gebruikers van een extra korting als ze een deal delen via Facebook, Twitter of LinkedIN. Na het doorsturen ontvangt niet alleen de gebruiker maar ook zijn gehele netwerk een kortingscode.

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke en no-nonsense marktplaats waar ondernemers gratis en eenvoudig hun producten en diensten kunnen adverteren!

samenwerken?

Een interactief project starten?
Wij helpen je graag verder!

Contact