MENU

Startpeople

Een uitstapje naar het domein van Motion Graphics! In opdracht van StartPeople produceerde RebelRebel een animatie die de bedrijfs historie van Startpeople samenvat.

De vraag

In de eerste maand dat nieuwe medewerkers beginnen bij StartPeople wordt er een dag georganiseerd op het hoofdkantoor om de nieuw medewerkers kennis te laten maken met de organisatie. Deze dag is beter bekend als de ‘Onboarding’. RebelRebel werd gevraagd een animatie te produceren die tijdens deze onboardig dag getoond kan worden en die nieuwe medewerkers een indruk geeft hoe de organisatie is ontstaan en welke ontwikkelingen zij heeft doorgemaakt.

De oplossing

Er was veel informatie die eerst tot de kern moest worden terug gebracht. Nadat de tekst klaar was heeft studio RebelRebel samen met animatie studio Konacoast een animatie bedacht waarin de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Startpeople worden benoemt.

Het resultaat

Het resultaat is een eigentijdse informatieve animatie die enthousiasmeert en snel inzicht geeft in het DNA en het ontstaan van Startpeople.

samenwerken?

Een interactief project starten?
Wij helpen je graag verder!

Contact