MENU

Het valt niet altijd mee om klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken. We helpen je graag om klanten te verleiden om te kiezen voor jouw merk en/of product. Onze interactieve campagnes verassen en zetten mensen in beweging. We komen met heldere en nuchtere ideeën en zorgen altijd voor een meetbaar resultaat.

Wil je meer "voetjes over de vloer"? Nieuwe klanten aantrekken? Een nieuwe doelgroep aanboren? Meer abonnees op je nieuwsbrief of meer Facebook volgers? Je positie verstevigen? Wij stellen altijd kraakheldere targets. En die targets halen we door spraakmakende en vernieuwende interactiviteit. Soms resulteert dit een leuke online game, een te gekke app, een voucher aan de kassa, een installatie (interactive) in de winkel. We denken breed en zetten alle denkbare media in om jouw campagne tot een razend succes te maken.

Neem bijvoorbeeld de online campagne die wij ontwikkelde voor supermarkt keten Agrimarkt. Door de campagne is het aantal abonnees op de wekenlijkse nieuwsbrief met maar liefst 75% toegenomen! Een groot succes voor de retailer die het voor de campagne vooral van de reclame folder moest hebben.

Kortom met een spraakmakend interactief concept verbluffen we je doelgroep. Zo zorgen we voor een verbinding tussen jouw merk en de mensen die je wilt bereiken!

MEER ZIEN?

Bekijk project
Agrimarkt Superspel
Retail actie marketing campagne
Bekijk project
Canon Powershot
Actie marketing campagne
Bekijk project
K-SWISS We love LA Marathon
Online actie marketing campagne

MEER WETEN?

Wil je meer weten over Actie marketing & campagne?
Bel of mail ons, we vertellen je graag meer!

Contact